Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-05@10:31:13 GMT

دشمنان از ندای مؤذنان در ترس و واهمه هستند

تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۱۵۹۱۳

دشمنان از ندای مؤذنان در ترس و واهمه هستند

مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل، اذان ندای برتر امت اسلامی است که دشمنان و استکبار جهانی از آن همواره در واهمه و هراس هستند.

به گزارش خبرگزاری برنا از اردبیل، حجت‌الاسلام میثم فیاضی  در مراسم اختتامیه نخستین هنرواره اذان ایرانی، مکتب اردبیلی اظهار کرد: استان اردبیل سهم بسزایی در تولید و توسعه مکتب ارزشمند اذان و ارائه الگو‌های جدید در این زمینه دارد که قطعاً با برگزاری چنین هنرواره‌هایی پرورش استعداد‌ها در این حوزه رقم می‌خورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی از اذان به عنوان شعائر مکتب اسلام یاد کرد و گفت: شعائر مکتب اسلام باید به شکل صحیح و درست احیا شود که حج، اذان و نماز از جمله این شعائر ارزشمند است.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل از اذان به عنوان پرچم دین، ندای آزادی و همچنین صدای اسلام، تولی و تبری یاد کرد و افزود: هیچ کلمه و صدایی در عالم اسلام همچون اذان نمی‌تواند قلب مؤمنان را به خشوع و خضوع بکشاند و در نقطه مقابل قلب دشمنان را به واهمه و هراس بیندازد.
فیاضی تصریح کرد: امام جماعت حق ندارد برای برپایی نماز جماعت پولی را دریافت کند، اما در صورت ضرورت برای مؤذن می‌توان پولی را داد تا اذان گفته و تبلیغ دین کند.
وی حرمت و قداست اذان و مؤذنان را در مکتب اسلام یادآور شد و خاطر نشان کرد: خداوند متعالی ابراهیم را از آن رو خلیل‌الله خواند که اذان می‌گفت و قداست و جایگاه علی (ع) نیز به خاطر مؤذن دین و اسلام بودن است.
فیاضی با بیان اینکه بشریت با گفتن اذان در حقیقت معرفتی حقیقی به توحید، رسالت، امامت و هدایت پیدا می‌کند، اضافه کرد: هر جامعه‌ای که در آن صدای اذان بلند باشد، حیات طیبه پیدا کرده و در آن نفی استکبار و استبداد رخ می‌دهد.
وی مبارزه با ظلم و پلیدی‌ها را از دیگر ثمرات گفتن اذان برشمرد و بیان کرد: اذان مصداق حقیقی امر به معروف و نهی از منکر است و در این ندای توحیدی جامعه بشری می‌تواند حیات طیبه و جاودانه پیدا کند.
فیاضی با اشاره به برخی کشور‌های اسلامی که مؤذنان و مفسران قرآن را به زندان انداخته و مدعی حاکمیت آزادی هستند، ادامه داد: کشوری که ۷۰ سال زیر یوغ استکبار و استبداد بود با ندای الله اکبر جان تازه‌ای گرفته، اما حاکمان آن‌ها اجازه نمی‌دهند ندای اسلام، قرآن و اذان از مؤذنه‌ها و مساجد پخش شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: دانشمندان غربی معتقدند تا زمانی که اذان، نام پیامبر و طواف مکه وجود دارد، نمی‌توان اسلام و امت الهی را به انحراف کشاند و از همین رو ما نیازمند احیای این سه موضوع با تکیه بر روح حریت و هویت هستیم تا بتوانیم در مسیر رستگاری گام برداریم.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه حضرت عباس (ع) استان اردبیل انقلاب اسلامی را انقلاب معنوی در احیای ارزش‌های الهی همچون اذان و پرورش مؤذنان اعلام کرد و گفت: قداست این حرکت در آینده زمینه‌ساز پرورش مؤذنانی فاخر و ارزشمند خواهد بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اردبیل استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۵۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد هادی مشیری خراسانی، کارشناس مذهبی درمورد شاگردان امام جعفر صادق (ع) گفت: امام جعفر صادق علیه‌السلام به عنوان یک شخصیت ویژه‌ی اسلامی؛ هم در جهان اسلام و هم در مکتب شیعه مطرح هستند.

وجود مبارک امام صادق علیه‌السلام در دوران خود از عظمتی برخوردار بودند که دانشمندان مطرح زمان نسبت به عظمت علمی حضرت علیه‌السلام همیشه معترف بودند. شخصیت‌هایی مثل ابوحنیفه، مالک و شخصیت‌های دیگری که بعضاً از شاگردان امام جعفر صادق علیهم السلام در میان شیعه محسوب می‌شدند. مثل جناب جابر حیان که دانشمندی اهل طوس بود و برای ادامه تحصیل به ری رفت و سپس، از آن جا عازم مدینه شد و به محضر امام جعفر صادق علیه السلام رسید و دو سالی در محضر حضرت علیه‌السلام شاگردی کرد و علوم فراوانی را فرا گرفت و وقتی برای دستگیری‌اش داخل منزلش رفتند و دستگیرش کردند مقداری از علوم خود را در کتاب‌های خود منتقل کرده بود که این کتاب‌ها توسط دشمنان زمان ازبین رفتند و بخش اندکی از علوم و رساله‌ها و کتاب‌های ایشان در اختیار شیعیان باقی ماندند و همین مقدار اندک از کتاب و رساله‌های ایشان باعث شدند تا این دانشمند بزرگوار به عنوان پدر علم شیمی در دنیا مطرح شود. 

حجت‌الاسلام مشیری خراسانی تصریح کرد: مفضل، یکی دیگر از شاگردان امام جعفر صادق (ع) و از اندیشمندان زمان خود بودند و حضرت علیه السلام عنایت ویژه‌ای به ایشان داشتند که در یک مقطعی هر روز صبح، امام جعفر صادق علیه السلام به ایشان مباحث توحیدی را در قالب معارف زیست محیطی و انسان شناسی و علوم مختلفی از این قبیل آموزش می‌دادند و این شاگرد امام جعفر صادق علیه السلام، کتابی را به نام «توحید مفضل» نوشت که حقیقتاً امروز، یکی از آثار فاخر علمی در جهان به ویژه نزد شیعه و مسلمانان است و وقتی این کتاب‌ها و آثار شاگردان امام جعفر صادق علیه السلام و افرادی که به دست حضرت علیه السلام تربیت شده و رشد پیدا کرده‌اند را نگاه می‌کنیم عظمت کار امام جعفر صادق علیه السلام، خودش را نشان می‌دهد. 

این کارشناس مذهبی مطرح کرد: هشام بن حَکَم از دیگر افرادی بود که از شاگردان و پرورش یافته‌های امام جعفر صادق علیه السلام به شمار می‌آمد که هارون عباسی درمورد ایشان می‌گفت زبان هشام در دل‌های مردم از هزاران شمشیر موثرتر است. 

وجود مبارک امام جعفر صادق علیه السلام علاوه بر تربیت شاگردان نسبت به رسیدگی به امور جامعه خود تلاش و همت ویژه‌ای داشتند؛ به طوری که حضرت امام جعفر صادق علیه السلام، بخشی از درآمد‌های خود را صرف نیازمندان جامعه کرده و حتی بخشی از آن‌ها را با بردن آذوقه درب منزلشان به صورت گمنام تأمین می‌کردند. به همین دلیل، به دوستان و شاگردان خود تأکید زیادی می‌کردند که اگر نیاز ندارند کار و تلاش کرده و با آن، دیگران را تأمین کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مشیری خراسانی افزود: یکی از دوستان امام جعفر صادق علیه السلام نقل می‌کند که در مسجد مشغول عبادت بوده است و حضرت امام جعفر صادق علیه السلام وارد مسجد پیامبر (ص) شدند و دیدند که دوست حضرت (ع) مشغول عبادت و دعا هستند. 

امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند که این وقت روز، این جا چه می‌کنی؟ آن فرد عرض کرد: آقا. الحمدالله وضع مالی بنده خوب است و دیگر، نیازی به کار کردن ندارم و به اندازه کافی، دارایی دارم و به همین دلیل، می‌خواهم بقیه عمرم را به عبادت صرف کنم. 

امام جعفر صادق علیه السلام فرمودند: خیر. برو و کار کن و با انجام کار و بدست آوردن درآمد خود، زندگی دیگران که نیاز دارند را تأمین کن.

 این نشان دهنده نگاه عمیق اسلام به کسب و کار و ایجاد درآمد در سطح جامعه است؛ یعنی به گونه‌ای کسب درآمد کنیم که اگر خودمان به آن نیازی نداریم حداقل، دیگران بهره‌مند شوند. بنابراین، افراد در هر فضای اقتصادی که باشند موظف هستند برای تأمین جامعه و نیاز دیگران کار کنند و از درآمد و ثروت بدست آمده، دیگران را مورد بهره‌مندی قرار دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • برای حفظ اسلام روحانیون در میدان باشند و با جان خود دفاع کنند
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • رسالت امام صادق (ع) انفجار علمی بود
  • شیخ صدوق بیش از هزار سال پرچمدار مکتب امام صادق(ع) و سایر اهل بیت(ع) بوده است
  • امام صادق (ع) حافظ آثار رسول الله برای جهان اسلام بوده است
  • مکتب امام صادق مکتب انسان ساز و مسئولیت پذیری است
  • تلاش دشمنان برای دین زدایی در جهان اسلام
  • دشمنان در صدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند
  • بصیرت افزایی بزرگترین ضربه به طرح‌های استکباری دشمنان است
  • دشمنان درصدد نابودی مغزهای متفکر جهان اسلام هستند